CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, August 25, 2011

Sambutan Ambang Kemerdekaan ! :)

Assalamualikum blogger dan kawan kawan ! salam kemerdekaan dan salam satu malaysia ! hahahaha :)
* macam gaya MENTERI berucap ta? memang ade pon kan ? tau dah * !
Dalam raya tahun nih kite sama sama menyambut dua peristiwa penting dalam bulan yang sama kan ? best bye ! all in one !
Malam nih ninie nak post dan share pasal sambutan HARI AMBANG KEMERDEKAAN kat sekolah hari isnin minggu nih ! tak post mase ary isnin uh sebab gambar takde ! so macam tak syok je kalo nak bercerita uh ! skrg nih dah ade macam best dan semangat pulak nak menunjuk nunjuk dan bercerita ! hahaha :) * saya gurau ok ! *
 Macam macam acara dalam majlis sambutan uh ! tapi kami kami nih lebih an buad pergai sendiri je semua ! :)

MERDEKA !
Gedik melanda !
PEACE NO WAR ! :)
Peace lagi ?
Semangat tau :)
Ramai nye ! :)
Cahaya kemerdekaan !
sempat lagi uh !
KAMI lah !
Fanna dan Izzah :)
syok nyanyi nih ! :)
Kawan kawan :)
Merdeka ag ! :)
Ha banyak kan gambar gambar nye? lagi banyak gambar pulak dari bercerita ! dalam mereka mereka yang lain sebok dengan acara pentas ! kami at bawah ni pon sebok la buad keje keje macam nih ! ape lah kan tak beri tumpuan langsung ! ahahhaha :) Program macam ni di adakan di sekolah sekolah untuk bagi kesedaran kepada pelajar pelajar yang penting nye mengingati hari kemerdekaan dan mengambil iktibar dari peristiwa lepas dan di jadi kan pengajaran ! supaya negara malaysia nih akan kekal dengan kemerdekaan yang kita kecapai skrg ! ahahha :) * panjang nya aku berucap nih * harap harap genari sekarang termasuk ninie dapat la mengambil pelajaran dari peristiwa sebelum merdeka nih ! sayang MALAYSIA tau ! Definisi MERDEKA nih luas ! so dengan fikiran matang kite nih pandai pandai la menilai nya ye :)
satu hari masa uh tak belajar langsung sebap majlis nih ! tanda menghargai hari kemerdekaan nih tau ! so tak lame ag dah nak sambut HARI RAYA AIDILFIRI dan HARI KEMERDEKAAN ! ninie bangga dan bersyukur sgt dilahir kan di bumi merdeka di MALAYSIA nih ! apa apa pon sok last sekola ! pas uh cuti la kejap seminggu ! ok tido awal nih sok nak sekola ! harap sok best la ye ! Ada program KHATAM AL-QURAN tau ! With Love SYARINIE GOMEZ :)

No comments:

Post a Comment