CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, August 28, 2011

Berbuka Bersama :)

Assalamualaikum Blogger dan kawan kawan ! malam nih ninie agak happy dan gembira sgt sebap hari nih ninie berbuka pusa dengan dua sahabat lama yang ninie rindu sangat sangat ! sangat sangat tau :) best sgt tadi ! kalo bole pelan kan masa ! ninie nak masa uh di pelan kan :)
kite orang berbuka puasa tadi kat tempat byase jeh ! kat KFC :)
gile kemarok nak buke ! pkol 6 stgh makanan dah bawak naek atas ! tak sabar sabar nak makan ! makruh la puasa cam uh an ? ahahha ! dah dekat pkol 7:00 pm tu mula dah ramai orang kat atas ! at bawah tak payah cakap lah kan ! memey ramai sgt la :)

saya :)
nano dan wiwien :)
wiwien dan ninie :)

nano dan ninie :)
Tu jeh gambar yang ada ! tak banyak pon snap gambar tadi ! maklom la orang ramai :) segan la nak snap banyak banyak :)
Ok lepas je berbuka bersama tadi HAINA HAMY dan FATIN SHAFIZA tu teman ninie beli barang sikit ! atau dalam erti kata laen shopping dalam masa terakhir :D
Penat betol jalan jalan tadi sambil beli barang dan cuci mata ! dalam keadaan penat uh tak la rasa sangat bile kawan kawan uh ada menemani ninie :)
Tq sanagt sangat nano dan wiwien ! ninie dah lama tak rasa happy macam nih dengan korang :)
Hasil dari bercuci mata tadi dapat la beli tudung , baju , butang's , dan lain lain yang terlibat dalam lingkuangan raya :)
Syok jugak jalan jalan macam uh ! dalam masa berapa jam uh tak terasa pon sebap dah leka berjalan jalan ! harap naty ada lah masa untuk macam nih lagi ok ! ok esok masa untuk ebu pulak ! nak pegi pasar awan beli barang untuk juadah pagi raya pulak ! harap esok segala nya berjalan dengan lancar :)
With Love SYARINIE GOMEZ :)